Pnevmatike BRIDGESTONE BLIZZAK DM-Z3
Moderator: storz
Se strinjam, da imajo enega boljših profilov (?e ne najboljšega). Problem je samo v tem, da imajo skoraj 6 cm manjši premer od 235/85, to pa na 2 palca+ grdo izgleda. Dogovarjam se za dobavo 235/85/16. Ni nujno da bo uspelo, cena cca 150EUR po kosu-direkt from Japan. Dobava sredi decembra?! Živi bili pa videli.
Trust me, I was wrong so many times before!
-
RangeRover
- Samo LR se mi mota po glavi
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz sem skoraj doktoriral iz zimskih pnevmatik za defenderja. Najve?je serijske zimske, so dimenzij 235/85R16. Po ogledu kar nekaj strani, se je zdela najboljša izbira COOPER DISCOVERER M+S 235/85R16. 255/85R16 zimske ne obstajajo. So samo še širše, pa še te so zgolj celoletne v smislu BFG AT, kar pa za zimo ni najbolje. Izbira je boga...
Za Cooper vem, pa mu ne zaupam preve?. Blizzak ima dosti biljši dezen in design gume (v preseku so majhne okrogle praznine ki prilepijo gumo). Predvsem je pa zanimivo, da ve?ino proizvajalcev sploh ne zanima homologirana velikost zimske gume za defenderja (in podobne).
Za SUV-e jih imaš pa kolikor ?eš.
Za SUV-e jih imaš pa kolikor ?eš.
Trust me, I was wrong so many times before!
-
RangeRover
- Samo LR se mi mota po glavi
- Kraj: Ljubljana
Tud jaz imam te gume na Discotu. Za zimo so super, mehke, kot radirka, vozim ji že drugo sezono, pa se na profilu skoraj ne pozna. Za mene najboljše, kar sem imel do sedaj. Tud poceni niso, a 250 E je slaba polovica cene novih, takole, za vožnjo pozimi, pa je uporabnega še 2-3mm profila (?e ga imajo še 7mm), poleti pa še malce ve?.