nebivedu napisal/-a:Navora ima ta mašina samo 30Nm ve? kot 1.6. (130 vs. 160Nm), tako da tukaj ne bo problemov.
Mašina in menjalnik od range roverja
Moderator: storz
Ja take podatke sem našel, potem so mi pa postregli s pravimi podatki.bita napisal/-a:nebivedu napisal/-a:Navora ima ta mašina samo 30Nm ve? kot 1.6. (130 vs. 160Nm), tako da tukaj ne bo problemov.![]()
![]()
![]()
162KM in 285Nm navora, mo? sicer ni problem, navor pa je velik problem za menjalnik ki zdrži tam do 180Nm navora, kar je pa ve?, je pa že nevarno za menjalnik.
Malo sem se pogovarjal z avstralci in oni dajejo 3.0 V6 v feroze, ampak menjajo komplet diferenciale in menjalnik, ker druga?e ne zdrži ni?. Je le dimenzionirana za max 160KM in 180Nm navora. Tolko še zdrži, kar je pa ve?, jo pa uni?i. Tega pa ni?em, Ker mislim avto imeti še dolgo ?asa. In ker se moram mal pohvalit s tem;
Feroza frgazer, danes naredila tehni?nega in ima izpust plinov 0.12 pri prostem teku. Dovoljeno je 3.5. Tip?ki na tehni?nem so šli mert trikrat, ker niso verjel, da je to pri avti s 430.000km možno.
(mislim, da za ekologijo kr dobro skrbim - kje so zdej tisti tazeleni, ki se bunijo, da terenci bolj onesnažujejo okolje, kot osebni avtomobili
)
Feroza frgazer, danes naredila tehni?nega in ima izpust plinov 0.12 pri prostem teku. Dovoljeno je 3.5. Tip?ki na tehni?nem so šli mert trikrat, ker niso verjel, da je to pri avti s 430.000km možno.
(mislim, da za ekologijo kr dobro skrbim - kje so zdej tisti tazeleni, ki se bunijo, da terenci bolj onesnažujejo okolje, kot osebni avtomobili