K: motor?ek sprednjih brisalcev za disco1
Moderator: storz
-
chuck norris
- Land Rover Enthusiast
- Kraj: Logatec
K: motor?ek sprednjih brisalcev za disco1
Živjo, ?e ima slu?ajno kdo motor?ek od sp. brisalcev? Bi se zelo priporo?il.
Ali pa ?e mogo?e kdo ve za kakega discota na kakem avtoodpadu, da dol poberem.
lp
Domen
Ali pa ?e mogo?e kdo ve za kakega discota na kakem avtoodpadu, da dol poberem.
lp
Domen
- Al1975
- Land Rover - Way of Life
- Kraj: Bevke down town
- Kontakt:
Poizkusi tukaj
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2900537&show=1
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=2099974
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2900537&show=1
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=2099974
Sich einen Kindheitstraum erfüllen!
-
chuck norris
- Land Rover Enthusiast
- no use 4 a name
- One life.Live it!
- Kraj: Ljubljana
-
chuck norris
- Land Rover Enthusiast
Živjo,
škoda da nisem pogledal prej =)
Zdaj mam motor?ek ki sem ga snel iz avtoodpada pri grosupljem. Dela dobro.
Problem je to, da je konektor malo druga?en. Porezal žice in jih nanovo prevezal na star konektor tako da se ohranja potek iste barve.
Bum =)
pa je šla varovalka =)
za?nem vezati vsako posebaj in uspem nestaviti tako, da dela na 3 brzinah kot mora.
?e povežem še zadnji dve žici mi pa spet vrže ven.
gre za žici ki gresta nad polža in ne v motor.
te so regulatorne?
Da ugasne motor?ek v spodnji legi in ni treba loviti brisalca.
gre za neko prekinjalo, ?e jaz razumem. mislim da je problem v tem, da je treba timing ujet prav. Da ne butne ?ez.
Vse bi bilo ok ?e nebi men na odpadu preverjali '?e dela' sam na + in - in je delal =) ter se zavrtel ravno toliko naprej da imam problem.
A mogo?e ve kdo, kako bi ujel še to da se sam ugasne spodaj?
Lp domen
škoda da nisem pogledal prej =)
Zdaj mam motor?ek ki sem ga snel iz avtoodpada pri grosupljem. Dela dobro.
Problem je to, da je konektor malo druga?en. Porezal žice in jih nanovo prevezal na star konektor tako da se ohranja potek iste barve.
Bum =)
pa je šla varovalka =)
za?nem vezati vsako posebaj in uspem nestaviti tako, da dela na 3 brzinah kot mora.
?e povežem še zadnji dve žici mi pa spet vrže ven.
gre za žici ki gresta nad polža in ne v motor.
te so regulatorne?
Da ugasne motor?ek v spodnji legi in ni treba loviti brisalca.
gre za neko prekinjalo, ?e jaz razumem. mislim da je problem v tem, da je treba timing ujet prav. Da ne butne ?ez.
Vse bi bilo ok ?e nebi men na odpadu preverjali '?e dela' sam na + in - in je delal =) ter se zavrtel ravno toliko naprej da imam problem.
A mogo?e ve kdo, kako bi ujel še to da se sam ugasne spodaj?
Lp domen
- Al1975
- Kontakt:
Zadeva z motorjem za brisalce zna biti sila preprosta sicer nevem kakšno stikalo ima Disco pa venar se elektronika ne razlikuje toliko od stare šole Zastave. ?e sem te jaz prav zastopil se ti motor brisalcev ustavi nekje na sredini hitrosti ti pa delajo normalno. Sedaj pa samo še ugotvi katera žica je tista za povrati tok, da se brislec spusti na za?etni položaj. Prav tako bi po vsej verjetnosti moral imeti na stikalu prazen priklop za povratni tok. Laho pa me tudi kotaktiraš na ZS.
Lp
Al1975
PS

Lp
Al1975
PS

- Al1975
- Kontakt:
Ja kaj si pa delal z njimi oz. z motorjem ali kontakti. (v?asih pomaga že kotakt sprej v strih ?asih ko smo še imeli klasi?me varovalke take podolgovate so le te delale probleme) za za?etek ti svetujem, de preveriš kontakte, lepo po vrsti od motorja proti stikalu. ?e motor deluje vredu je problem nekje v napeljavi itn...
Se pravi snameš kontakte z mozorja in ga preizkusi brez stikala!
Lp
Al1975
PS

Se pravi snameš kontakte z mozorja in ga preizkusi brez stikala!
Lp
Al1975
PS

Rahlo off topic:
A mogo?e ve kdo, kje se prodajajo NWB brisalci? Pred tremi leti sem kupil en set in odli?no prenašajo vse možno maltretiranje od ledu na šipi, do peska, blata... Danes sem iskal nove pa mi prodajalec v gamma centru v BTC da jih nimajo ve?
lp
A mogo?e ve kdo, kje se prodajajo NWB brisalci? Pred tremi leti sem kupil en set in odli?no prenašajo vse možno maltretiranje od ledu na šipi, do peska, blata... Danes sem iskal nove pa mi prodajalec v gamma centru v BTC da jih nimajo ve?
lp
Don't panic untill the wheelbase is above your head.
- Ipsilon
- Offroad Extreme 4x4 profi
- Kraj: Tolmin
- Kontakt:
Jaz sem jih pred leti kupil nekje okoli Ljubelja, tja so me poslali hondaši, in to je vse, ?esar se spomnim. Sem pa bil (na osebnem avtu) razo?aran nad NWB, boljše so se po mojem mnenju obnesli Bosch Twin.trucker napisal/-a:Rahlo off topic:
A mogo?e ve kdo, kje se prodajajo NWB brisalci? Pred tremi leti sem kupil en set in odli?no prenašajo vse možno maltretiranje od ledu na šipi, do peska, blata... Danes sem iskal nove pa mi prodajalec v gamma centru v BTC da jih nimajo ve?![]()
lp