prodam Range Rover vouge 3.0 TD, l 2003

V tem Forumu se oglajšujejo in prodajajo vsi modeli LR za "sitno" ceno - valjda, itak!!

Moderator: storz

Odgovori
Dmen
Kraj: Novo mesto

prodam Range Rover vouge 3.0 TD, l 2003

Odgovor Napisal/-a Dmen » To Feb 11, 2025 1:52 pm

Pozdravljeni,
Prodajam Range Rover vouge 3.0 TD, l 2003. Tehnično dovoljenje je veljavno do 06.07.2025.
Prevoženih ima 300.763 km. Nekje pri 200-250.000 je še prejšnji lastnik obnovil menjalnik. Od zadnjih vzdrževanj navajam samo bolj opazne: Predlani menjane zračne blazine, še pred tem kompresor. Še pred tem puše...
Lani sem dal obnovit turbino, na motorju zamenjal karter in hladilnik. Potem je dobil nove LED meglenke/dnevne luči. Tudi gume ima iz začetka 2024. Sorazmerno nove, ker so bile celo leto v zraku - na dvigalki:-) Toyo Open Country A/T3 3PMSF 255/60 R18.
Za vse servise imam račune.
Avto sem vozil in obnavljal slabo desetletje, prejšnje leto pa je bil razstavljen vsaj 10 mesecev in ... izsesal mi je precej potrpljenja. Zadnja stvar, ki sem jo menjal pred dvemi tedni, je črpalka za servovolan. Ob tem servisu smo ugotovili, da ima počeno tudi karmilno letev, kar pa mi je bilo preveč.
Kupil sem ga v času, ko se je kakšne prve L322 dobilo še zelo lepo ohranjene in tudi ta je bil zgledno vzdrževan. Ves čas je bil garažiran.
Trenutno je nevozen in čaka nadaljno usodo. Imel sem ga za drugi avto, ampak zadnje obdobje je bil enostavno premalo časa na razpolago in ne vidim več racionalne podlage, da še kaj vložim vanj ... In najbrž se bo spet kaj pojavilo. Gledam zadnji dve leti in za vožnjo sem imel z njim bolj malo priložnosti. Avto je star in treba ga je imet rad:-)
Vmes sem podedoval še enega starodobnika in Range mi postal odveč.
Če bi kdo poznal morebitnega kandidata, ga dam v posvojitev;-) Mogoče bi bil primeren tudi za donorja kakšnemu drugemu bomberju.
Domen
Priponke
Range 1.jpg
Range 1.jpg (740.27 KiB) Pogledano 3656 krat
RangeRover
Samo LR se mi mota po glavi
Kraj: Ljubljana

Re: prodam Range Rover vouge 3.0 TD, l 2003

Odgovor Napisal/-a RangeRover » Po Mar 17, 2025 10:53 am

Je to še živo ?
Dmen
Kraj: Novo mesto