Lepo pozdravljeni!
Iš?em rezervoar za defenderja 110 letnik 1991, ki ne puš?a vsepovsod, saj takšnega že imam.
Prav tako me zanima ali obstaja kakšna PVC alternativa, oziroma je morda že kdo na defa, montiral PVC rezervorar od kakšnega drugega avtomobila.
Jure
Rezervoar za LR Defender 110
Moderator: storz
Rezervoar za LR Defender 110
Lp Jure
- Acceleratii incredibus
- Land Rover - Way of Life
- Kraj: Ljubljana
- birdy
- Master of Land Rover Forum
- Kraj: Lj
- Kontakt:
za info, ce te zanima sem ze delal rezervar iz poliestra, kateri ima dva problema:
-poliester nikakor ni odporen na bencin in ga je treba CELEGAzascitit s posebno barvo in ce le ta faila pol gre benz ven(to se mi se NI zgodl)
-ce nasedes nanga BO SIGURNO pocil.....da se razumemo: manjse udarce prezivi BP, prav tako tudi kamencke, pri nesreci se je pa rezletu(avto kjer sem ga delal ga je mel prakticno v odbijacu)
ce te zanima da bi ti ga sel narest iz poliestra povej, bom sel racunat stroske...
lp
ps
po nesreci je pol pac tkole zgledal

-poliester nikakor ni odporen na bencin in ga je treba CELEGAzascitit s posebno barvo in ce le ta faila pol gre benz ven(to se mi se NI zgodl)
-ce nasedes nanga BO SIGURNO pocil.....da se razumemo: manjse udarce prezivi BP, prav tako tudi kamencke, pri nesreci se je pa rezletu(avto kjer sem ga delal ga je mel prakticno v odbijacu)
ce te zanima da bi ti ga sel narest iz poliestra povej, bom sel racunat stroske...
lp
ps
po nesreci je pol pac tkole zgledal

alfa romeo settanta cinque 1.8T evoluzione
&
subaru legacy 2.0 AWD 3. gen. (modified)
&
subaru legacy 2.0 AWD 3. gen. (modified)