Neudobni sedeži v Evoque-rešitev????
Moderator: storz
Neudobni sedeži v Evoque-rešitev????
Sam imam velike težave s sedežem v mojem novem Evoque (Evoque 2,2D,Pure).Sedež mi je namre? preozek in mi pritiska na kolke in stegna,tako ,da so bole?ine že neznosne.Prevozil sem v 1,5 meseca nekaj ve? kot 7000km.Ker sem veliko v avtu moram nujno najti neko rešitev.Ali je morda že kdo naletel na podobno težavo in kako jo je rešil?Razmišljam o predelavi sedeža(da bi porezal peno ob stranskih oporah) ali pa kar zamenjal cel sedež.Bral pa sem na neken angleškem forumu ,da naj bi LR nekaj delal na tem primeru(ali kdo kaj ve o tem?),ker je veliko pritožb.Sicer sem normalne višine 180cm in teže 77kg.
Prosim za pomo? ali nasvet.
LP Primož
P.S.Druga?e pa je avto prava raketa!!
Prosim za pomo? ali nasvet.
LP Primož
P.S.Druga?e pa je avto prava raketa!!
-
- Samo LR se mi mota po glavi
- Kraj: Ljubljana
- no use 4 a name
- One life.Live it!
- Kraj: Ljubljana
Šel sem do Kermaunerja na Tržaški c.357,so bili ful prijazni,samo pravijoi
da predelava v smislu rezanja pene ob straneh ne pride v poštev,ker
nih?e ne more predvideti kaj bi iz tega nastalo(noter so namre? še neke ži?ne
opore,ni samo pena).V glavnem,še naprej me boli v kolkih,pa nimam rešitve....
Lp Primož
P.S.Mi je pa že prej Samotor?an(na Drenovem gri?u) sedež zadaj podložil,da je spremenil naklon,
je malo bolje,dobro pa ni.
da predelava v smislu rezanja pene ob straneh ne pride v poštev,ker
nih?e ne more predvideti kaj bi iz tega nastalo(noter so namre? še neke ži?ne
opore,ni samo pena).V glavnem,še naprej me boli v kolkih,pa nimam rešitve....
Lp Primož
P.S.Mi je pa že prej Samotor?an(na Drenovem gri?u) sedež zadaj podložil,da je spremenil naklon,
je malo bolje,dobro pa ni.
Sporo?am,da mi je kon?no uspelo urediti težave s sedežem,vse pohvale Mitji Bizjaku,ki se je lotil predelave.Kapo dol!Pa še v enem dnevu je bilo gotovo.greg napisal/-a:K katerim fantom to greš. Jaz imam tudi težave s sedeži ampak druga?ne kot ti.
Sporo?.
?e ima še kdo podobne težave(kakršnekoli s sedežem) je Mitja pravi naslov.Pišite,pri meni je številka.
Primož