P: Maggiolina Grand Tour Meduim
Moderator: storz
P: Maggiolina Grand Tour Meduim
Prodam Maggiolino Grand Tour Medium. Vrhunski izdelek, odli?no ohranjena, letnik 2008, sive barve, velikost lezisca 145 x 215 cm, ALU lestev...
Cena 2100 EUR.
041 893 928 Aljaz
Cena 2100 EUR.
041 893 928 Aljaz
Discovery II TD5
Cena takega šotora je v Sloveniji 2700 EUR. ?e je enak model šotora in enake kvalitete v Italiji OZ. KJER KOLI DRUGJE, na voljo za nekaj ve? kot 1600 EUR predlagam morebitnim interesentom, da se ga odpravijo kupit tja. Moj bo namre? za to ceno lepo ostal pod stropom garaže...
Pa brez zamere.
Lp,
Aljaz
Pa brez zamere.
Lp,
Aljaz
Discovery II TD5
-
zdomec
- Master of Land Rover Forum
- Kraj: trst italija
jaz sem ga sel iskat sam direktno v tovarno,kjer ga delajo,tako da kar se tice kvalitete je prezveze debatirat.Ko sem se odlocil,sem poklical v tovarno,se zmenil tudi za popust(zdi se mi da sem ze na forumu zasledil da so si ga nekateri sli iskat sami tja,ker je cena baje v I nizja kot v SLO).Imas pa jasno potne stroske do tja in nazaj,samo meni se je izplacalo.Sotori so v redu,ceprav sem jaz imel tovarnisko napako(glej pojasnilo na forumu),ki je nikakor niso hoteli priznati,vendar so mi po prerekanju in kreganju zg.del sotora zamenjali
land rover je zakon
Cena je dale? od opevanih 1500 EUR, pa ?eprav tale ponudnik skoraj sigurno ni eden od pooblaš?enih prodajalcev Autohome prodajne mreže (servis, garancija,...). Ker šotori niso ravno poceni bi jih (in sem ga) kupil le pri uradnemu dealerju ali pa tako, kot je opisal Zdomec - direktno pri proizvajalcu. Zanimivo bi bilo videti kako, kdaj in za koliko denarja bi se rešila Zdomceva tezava s šotorom, ?e bi bil kupljen pri nekem preprodajalcu...
Lp, Aljaz
Discovery II TD5
-
zdomec
- Master of Land Rover Forum
- Kraj: trst italija
Strinjam se z tabo,da zgornji ni pooblascen prodajalec in da ga je boljse kupit pri uradnem zastopniku.jaz sem kljub temu da sem ga kupil direktno v tovarni(drugje ni bil nikjer razstavljen,hotel sem ga pa prej videt)imel kar nekaj tezav prej ko so mi zamenjali zg.del.Ne smes se pustit in uveljavlat moras svoje pravice.Pri nakupu se mora vsak sam odlocit,se pozanimat kje kupit in upostevat tudi faktor garancije in eventualnega servisa(kot si napisal).Garancijo(vsaj pri nas) se uveljavlja vedno pri prodajalcu.LP
land rover je zakon
- Acceleratii incredibus
- Land Rover - Way of Life
- Kraj: Ljubljana