Izposoja avtoprikolice 3,5T!

V tem Forumu se oglajšujejo in prodajajo vsi modeli LR za "sitno" ceno - valjda, itak!!

Moderator: storz

Odgovori
chuck norris
Land Rover Enthusiast
Prispevkov: 282
Pridružen: To Dec 18, 2007 8:03 pm
Kraj: Logatec

Izposoja avtoprikolice 3,5T!

Odgovor Napisal/-a chuck norris » Pe Nov 01, 2019 2:01 pm

Tako je to če maš land roverja =)....hec :D
Za tistih nekaj ur ki si jih smemo za naš hobi privoščiti sem prevečkrat rabil prevoz in takrat kar naenkrat poniknejo vsi prijatelji, vsi handlerji iz nemčije so pa "v tujini" zato sem problem rešil tako da sem kupil prikolico sam! in ni mi žal!, za vse ki še niste tako globoko zabredli....

Če kdo rabi, posodim pravo prikolico za varen prevoz težko kategornikov, strojev, materiala. Gre za novo prikolico s polnim dnom, kolesnicami z LOHR fixacijo, in hidravličnim kipom za varno nalaganje. Da ne bo pomore to ni običajna prikolica pač pa Heavy duty opcija 3 osi z nominalno nosilnostjo 3,5 tone. ...Dolžina nakladalne površine je 6!m, širina 2,07m, homologirana na 3,5t in 130km/h, nizka kolesa za nižje težišče in dodatno amortizirana. Za prevoz največjih projektov! Ročni vitel za nakladanje nepremičnin =). Zraven kolikor gurten lahko nesete, vse homologirane.

Večina časa je na Brezovici pri Ljubljani, prevzem in vrailo možno 24h/dan. Oddaja z računom. Po dogovoru sicer možena tudi kompetna storitev prevoza.
za vse informacije pokličite na 031890045 (Domen)/domen.robek@gmail.com
Slika
Slika
Slika
Slika
IF YOU HAVE THE NUTS FOLLOW MY RUTS =)
Odgovori